22 Ağustos 2014 Cuma

VineGiller
VineGiller
Kısa sürede oldukça popüler olan ve milyonlarca kullanıcıya sahip Vine için yeni bir güncelleme yapıldı. Yapılan bu güncelleme Vine fenomenlerini üzecek, bu fenomenleri takip edenleri sevindirecek gibi.


Bildiğiniz üzere Vine'da paylaşılan 6 saniyelik videoların ne kadar izlendiğini göremiyoruz. Sadece yapılan beğenilerin ve yorumların sayısını görebiliyorduk. Fakat Vine yetkilileri bunun için güzel bir özelliği güncelleme ile kullanıcılarına sundu.
Yeni paylaşılan güncellemede teknik ve tasarımsal olarak bazı değişikliklerin yapılmasının yanı sıra en önemli yenilik Loop Counts oldu. Bu özellik ile artık istediğiniz Vine videosunun ne kadar izlenmiş olduğunu görebileceksiniz. Vine videolarının izlenebildiği tüm resmi platformlarda (Android,iOS,Web ve Windows Phone) kullanıma açılan bu yenilik hangi Vine kullanıcısının gerçekten fenomen olduğunu rahatlıkla ortaya koyacak.

Vine Loop Counts ile Daha Eğlenceli Olacak, VineGiller
Vine Loop Counts ile Daha Eğlenceli Olacak
En çok ilgi gören özellikten başka, yeni yapılan bu güncelleme içerisinde ana sayfada yer alan Vine videolarının görünümü ve akışında yapılan değişiklikleri de barındırıyor. Aktivite bölümünde ise aldığınız beğeniler başarı sırasına göre düzenlenip size gösteriliyor. 

Vine Loop Counts ile Daha Eğlenceli Olacak

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller