26 Ağustos 2014 Salı

   Herkese merhabalar arkadaşlar bu gün ki 'Vine Ekibi' etiketimiz altında paylaştığımız isim sahibi Erkan Aker. Lafı uzatmadan başlamak istiyorum...

     Erkan Aker Kimdir ?

Erkan Aker Kimdir
Erkan Aker
     Erkan Aker Kadir Has Üniversitesi'nde Endüstri Ürünleri Tasarımı okuyan ve bu bölümde 3. senesinde bulunan birisidir. Genelde videoların da gördüğümüz kadarı ile spor hayatında oldukça önemli bir yere sahip. Adeleli bir vücut yapısı ile bir çok kitleyi elinde toplaması pek zor bir  şey de olmamıştır diye umuyoruz. Şu zamana kadar ismi duyulmamış fakat Vine ile ortaya çıkan bir isim olan Erkan yurt dışına seyahet etmeyi oldukça seven bir kişiliğe sahip. En büyük sorunlarından birisi ise insanların çektiği videolara sınırı olmayan eleştirileri kendisinden ziyade kız arkadaşına yapıldığında hiç düşünmeden engellediğini belirtiyor.      

     Erkan Aker ve Yurt Dışı

     Seyahat etmeyi özellikle yurt dışı seyahetlerini çok seven Erkan şu zamana kadar; Amsterdam, Paris, Barcelona, Ibiza ve Romaya gittiğini belirtiyor. Ayrıca yakın zamanda kız arkadaşı Didem ile staj amaçlı Köln'e gitmeyi amaçladığını da söylüyor. En beğendiği yer ise Ibiza olduğunu belirtiyor. Tamamen gençlik ve eğlence amacına kurulu olan dev bir lunaparka benzettiğini ifade ediyor. Kendisine yöneltilen soruların cevabında Barcelona'yı İstanbul'a değişebileceğini belirtiyor. Yani fenomenimiz üzerinde oldukça olumlu etki bırakan Barcelona sanırız onun için bir vazgeçilmez. Bununla beraber yaz tatilinde Bodrum'a gitmekten hoşlanan Erkan eğer bir yaz tatiline Bodrum'a gitmezsem o yazın ardından gelecek kış benim için çok kötü geçiyor diyerek sözlerine ekliyor.      

     Erkan Aker Nasıl Ünlü Oldu ?

     Vine ile meşhur olmaya adım atan Erkan hem Twitter hem de Vine aracılığıyla son dönemde bir patlama yaşattı. Aslında ünlü olmanın kendisini çok zorlayacağını düşünen Erkan zamanla bu duruma alıştığını da belirtiyor. Bununla beraber yakın çevresinden sık sık ''Erkan sen bir patlama yaratacaksın, Erkan sen ünlü olacaksın bak göreceksin'' gibisinden çok sık sözler işittiğini de belirtiyor.      

     Erkan Aker'in Katılmak İstediği Projeler Var mı ?

     Erkan'a her hangi bir TV dizi veya Film gibi oyunculuk gerektiren kariyer adımları atacağı sorusu yöneltildiğinde. Elbette cevabını veriyor. Fakat bu iş için okulunu okumuş insanlara da saygısızlık etmek istemediğini söylüyor. Yani bu iş için öncelikli hedefi kendisini geliştirmek oluyor. Biz de kendisine kariyerinde başarılar diliyoruz. 

Erkan Aker Kimdir ? (Röportaj)

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller