20 Ağustos 2014 Çarşamba

     Öncelikle merhabalar değerli arkadaşlarımız. Sizler attığımız videoları iyi kötü beğeniyorsanız ve bize destek olmak istiyorsanız çok zor değil. Bir tık ile bizlere destek verebilirsiniz. Hemde istediğiniz her platformda.      

     Vine Profilimizi Takip Edebilirsiniz :

     BURADAN !!! vine profilimizi takip ederek hem bize destek olabilirsiniz. Hem de ilk yayınlayacağımız vinelerimizden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

     Videolarımızı Paylaşabilirsiniz :

     VineGiller Facebook Sayfamız'dan veya Youtube Kanalımız'dan beğendiğiniz videoları arkadaşlarınız ile paylaşabilir ve onların da izlemesini sağlayabilirsiniz. Gerçekten güldüğünüz ve beğendiğiniz videoları lütfen paylaşın arkadaşlarınız da izlesin bencil olmayın lütfen :)     

     Facebook Sayfamızı Beğenebilirsiniz :

     BURADAN !!!  Facebook sayfamızı beğenerek bize destek olabilirsiniz.     

     Sitemiz İçin Vine Gönderebilirsiniz :

     Bu sitemiz de açtığımız Video Arşiv bölümünü sadece sizler için oluşturduk arkadaşlar her telden gelen videoyu almaya çalışacağız. Aslında bu sizin adınıza da yararlı olabilir. Sitemize giren insanlara videolarınızı izletme ve onların yorumunu alabilirsiniz.

     Gördüğünüz gibi arkadaşlar bize destek olmak çok paralı veya zor bir iş değil güldürmeyi başarabildiğimiz her insan bize destek için bir tık atsa yeter de artar bile fakat desteğinizden önce bizim asıl amacımız sizlere yorucu hayattan biraz olsun zevkli 6-7 saniyeler yaşatabilmek. Sürekli somurtan insanların güzel yüzlerine biraz da olsa tebessüm ettirebilmek eğer bunu başarıyorsak. Biz bir şey kazanmasak da olur :) Teşekkür ve saygılarımızla #VineGiller ekibi. 

     

     

Destek Olur musun ?

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller