20 Ağustos 2014 Çarşamba

Eğer bir Android cihazınız var ve içinde bulunan zararlı yazılımları nasıl anlayacağınızı bilmiyorsanız yazımıza bir göz atın . 
    İnternet sevdası çoğaldikca korsanlar daha cok kurban bulmaya basladi. 
Android Telefonda ki Virüsleri Anlamanın 5 Yolu
Android Telefonda ki Virüsleri Anlamanın 5 Yolu
     Önde gelen güvenlik çözümleri firmalarından biri olan Bitdefender'ın açıklamasına göre ise 2012'nin son altı ayında Android işletim sistemi için çıkan yeni zararlı yazılım sayısı önceki 6 aya göre yüzde 292 arttı. Güvenlik firması, Android cihazınızda zararlı yazılım olup olmadığını anlamanız için 5 basit yöntemi kullanmanız gerektiğini belirtiyor.                       
     Bildiğiniz gibi Android işletim sistemi akıllı telefon piyasasında en popüler ve en çok kullanılan bir yazılım. Bu durum Android platformunun siber suçlular için önemli yer haline gelmesini sağladı. Bitdefender'ın yaptığı çalışmalara göre sadece 2012 yılının ikinci yarısında Android platformu için üretilen zararlı yazılım sayısı 2012'nin ilk yarısına göre yüzde 292 yükseldİ.
Akıllı telefon kullanıcıların birçoğu yazılımdan anlamadığı için Android platformundaki zararlı yazılımlar güvenlik ayarları ile ilgili tehlikelerin farkında olamıyorlar. Ancak çoğu zararlı yazılımı anlamak için kullanıcıların bilgisayar mühendisi olmasına gerek yok. Bazı ayrıntılara dikkat eden kullanıcılar kolaylıkla Android cihazlarında zararlı yazılım olup olmadığını fark edebilirler.


     Andorid işletim sistemine uyumlu defender yani antivirus programları ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Android Telefonda ki Virüsleri Anlamanın 5 Yolu

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller