8 Eylül 2014 Pazartesi

Instagram Luma Şirketini Satın Aldı
Instagram Luma Şirketini Satın Aldı
     VineGiller olarak bu satın alma işlemini yorumlayalım  Vine karşısında daha iyi bir rakip olmak ve onları geçmek için satın aldığı bu şirket  daha  küçük birşey olarak değerlendirebiliriz çünkü  bu iki rakibin çekişmesi  ileriki günlerde daha da  heyecan cekici olacak.
Şimdiye dek pek çok teknoloji şirketinin diğer şirketleri satın alarak eksikliklerini giderme yoluna gittiğini görmüştük. Özellikle Google, Facebook, Yahoo gibi eski devler çok geniş bütçeleri sayesinde bunu kolayca gerçekleştiriyorlardı ancak şimdiye dek Instagram herhangi bir satın alma yapmamıştı ve tüm geliştirmelerini kendi ekibi ile birlikte gerçekleştirmişti.

     Ancak anlaşılan o ki Luma video paylaşım uygulaması Instagram'ın dikkatini çekti ve şirket Instagram tarafından satın alındı. Luma temel olarak video çekmenizi ve filtreler uygulayarak onları paylaşmanızı sağlayan çok tercih edilir uygulamalardan bir tanesiydi. Tabii ki satın almanın ardından resmi Luma uygulamasıiTunes'tan kaldırıldı ve 31 Aralık 2013'e kadar kullanıcılara destek verileceğine dair bilgilendirme yapıldı.

     Instagram'ın son zamanlarda açık olarak video paylaşım uygulaması Vine'ı karşısına aldığını ve Vine'a karşı büyük saldırılarda bulunduğu bir gerçek. Video özelliğini daha da geliştirmek için Luma'yı satın alan Instagram'ın bu amacında ne kadar başarılı olacağını ise bizlere zaman gösterecek. Instagram'ı indirmek isteyen takipçilerimiz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirler.

Instagram Luma Şirketini Satın Aldı

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller