26 Ağustos 2014 Salı

     Herkese merhabalar arkadaşlar bu gün ki Vine Ekibi etiketi aldında seçtiğimiz isim Halil söyletmez. Bir çok insanı ağır ve hafif küfür tarzıyla kendine özgü stili ile güldürmeyi başaran bir isim olan Söyletmez'in öncelikle sosyal ağlarda ulaşabileceğiniz adreslerini vermek istiyorum ... Twitter hesabına buradan , Gmail hesabına buradan ulaşabilirsiniz...

Halil Söyletmez Kimdir
Halil Söyletmez
     İstanbul'da ikamet eden söyletmez bir çok kişi ile kamera karşısında bizler ile olmuştu. Beyaz show vine ekibinden olan söyletmez, ilk ününü TV 8'de Büyük Baskı adlı programdan kazanmıştı...

     Yakışıklı sempatik bi o kadar da komik olan söyletmez. Twitter'dan mümkün oldukça hayranlarına geri dönüş yapıyor. Ayrıca kendisine Gmail hesabından mesaj göndererek kendisi ile iletişime geçebilir. Halil'i bizzat yakından tanıma şansına erişebilirsiniz.

     Kendisi gibi Memeli Mestan'dan daha önce bahsetmiştik. Fakat Halil'in Mestan gibi bir film veya dizi gibi bir projesi olduğu haberini şu sıralar almadık. Tabi bu ileride olmaz diye bir şey değil fakat kendisinden de böyle bir proje bekliyoruz.

     Ekşi sözlük ve inci sözlükte de konuşulan Söyletmez'e Vine kariyerinde başarılar diliyoruz. Kendisiyle daha düzgün bir röportaj yapmamız dileğiyle... :)

     #SinanimamVine


    

Halil Söyletmez Kimdir ?

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller