26 Ağustos 2014 Salı

     Herkese merhabalar efendim bu gün 'Vine Ekibi' konumuzun fenomeni Eylül Öztürk...

Eylül Öztürk, memeli mestan, vine, fenomen
Eylül Öztürk
     Hepimizin bildiği gibi Eylül Öztürk'de Vine kariyerinde gerçekten başarılı adımlar atmış Twitter ve Vine fenomenleri arasına ismini yazdırmış bulunmakta.

     Yaklaşık olarak 30 yaşlarında olan fakat hala ruhu 18 yaşındaki bir kızdan daha deli dolu bir o kadar da çapkın birisi olan Eylül fiziğiyle de bir çok erkeğin ağzını açık bırakıyor... :)
 
     Daha farklı yeteneği olarak sesi de gerçekten çok güzel bir kaç Vine videosun da bunu görmüştük bunu bir klip ile örtüştürmesi çok iyi olmuş doğrusu klibi burdan izleyip dinleyebilirsiniz.



     Vine videolarının bir çoğunda şakalar genellikle bel altı vurulduğu için küçük yaşta hayran kitlesi olduğunu sanmıyorum daha çok biraz daha olgun izleyici kitlesine sahip. Belki dikkatinizi çekmiştir Vine'de videolarından bazılarında dikkatli izlerseniz makyajı çok abartılı değil. Tam yerinde bir makyaj yapıyor.

     Görünüşe göre Eylül hanım epey de kendisiyle barışık hayranlarının burnu ile dalga geçmesini kendisi de ti ye alıyor gibi görünüyor.

     Şu sıralar dönen dedikodular ise Eylül'ün kariyerinde güzel bir adım atacağı haberi dönmekte 'Azem' adlı çıkacak dizi de Eylül Öztürk'ün baş rolünü paylaşacağı filmin yakın da sinemalar da sizler ile olacağı korku severlere çok güzel dakikalar yaşatacağını umuyoruz ...

     Evet arkadaşlar Eylül Öztürk ile güzel bir röportaj yapamasak da bu kadar bilgiyi elde etmek de pek kolay olmadı doğrusu burdan kendisine selamlarımı iletiyorum kariyerinde başarılar diliyorum :)

Eylül Öztürk (Memeli Mestan) Kimdir ?

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller