29 Ağustos 2014 Cuma

Instagram Video Özelliği Sonrası Vine'da Düşüş Yaşanıyor
Instagram Video Özelliği Sonrası Vine'da Düşüş Yaşanıyor
     Instagram'ın yepyeni video özelliğinin başaltılmasından bu yana yaklaşık bir hafta gibi kısa bir süre geçmiş olsa da Vine üzerine yüklenen video sayısında ciddi bir düşüş olduğu ölçümlendi.
     Analitik firması Topsy tarafından sağlanan verilere göre, 19 Haziran tarihinde yaklaşık 2.5 milyon civarında paylaşılan Vine bağlantı sayısı, Instagram'ın yeni video özelliğinin duyurulduğu 20 Haziran tarihinde 1.5 milyonlara kadar geriledi.
     Aradan geçen bir haftalık süre içerisinde günlük olarak paylaşılan Vine bağlantı sayıları geçtiğimiz aylara göre neredeyse yüzde 70'lik bir düşüş göstererek 900 binlere kadar geriledi.
     20 Haziran tarihinde Facebook kendi mobil uygulaması Instagram için sunduğu yepyeni video özelliği ile birlikte, kullanıcıların 15 saniyelik kısa videolar çekebilmelerine ve çektikleri bu videoları kolayca düzenlemelerine olanak sağlamış oldu. Kısa bir süre sonra Twitter'da kendi servisi Vine'ı öne çıkarmak için kullanıcılarına e-posta göndermeye başlamış olsa da ortaya çıkan rakamlar, bu reklam çalışmasının çok da işe yaramadığını gösteriyor.
     Her ne kadar Vine üzerine yüklenen video sayısında ciddi bir azalma olmuş olsa da Instagram üzerine yüklenen videolar üzerinde de ciddi bir artış olduğunu söylemek yalan olacaktır. Öyle ki Instagram üzerine yüklenen video sayısıda 1.5 milyon civarlarında takılı kalmış görünüyor.

Instagram Video Özelliği Sonrası Vine'da Düşüş Yaşanıyor

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller