27 Ağustos 2014 Çarşamba

Aykut Elmas, Can Çekin, Hakan Hepcan, Vine, Vine Türkiye
Vine'a Mesaj Özelliği Geldi ! 
     Çektiğiniz Vine'ları artık arkadaşlarınızla SMS , Vine mesajı (VM) veya e-posta şeklinde paylaşabilmeniz mümkün. Tabi mesajlaşma özelliğinin yanı sıra kişiselleştirmeye dair özelliklerde geldi. Artık profilinizi mavi, yeşil, kırmızı, turuncu başta olmak üzere 9 farklı renkle değiştirebiliyorsunuz. Güncelleştirmenin ne zamanWindows Phone'a geleceği ise henüz belli değil.
     Popüler kısa video oluşturma ve paylaşım platformu Vine'a yeni bir özellik daha eklendi. Bu özellik ile Vine kullanıcıları diğer kullanıcılara özel olarak videolu veya yazılı mesajlar gönderebilecek.

     Uygulamanın yeni güncellemesini yükleyen tüm kullanıcılar yeni özelliği kullanmaya başlayabiliyor. Uygulama üzerinden sizin takip etitğiniz fakat sizi takip etmeyen kişilere özel mesaj gönderebilmek için telefon numaranızı onaylamanız gerekmektedir. Yeni özelliklek sayesinde kullanıcılar istedikleri tüm kullanıcılara özel mesaj gönderebilecekler. Fakat takip etmedikleri kişilereden gelen özel mesajlar ''diğer'' kutusuna düşecek. Bu sayede arkadaşlarınızdan ve tanımadığınız kişilerden gelen özel mesajları rahatlıkla ayırt edebileceksiniz. Ayrıca bu seçeneği ayarlar menüsünden kapatarak tüm özel mesajların tek bir gelen kutusunda gözükmesini de sağlayabilirsiniz.
     Son zamanlarda diğer sosyal medya platformlarında da yeni getirilen veya daha da geliştirilen özel mesajlaşmanın Vine'a da gelmesi kullanıcılarını sevindirecek. Vine'ın rakiplerinden biri olan Instagram, geçtiğimiz Aralık ayında özel mesajlaşma özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Ayrıca Twitter'da aynı ay içerisinde özel mesajlaşma özelliğini güncelleyerek fotoğraflı mesaj gönderebilmeyi aktif etmişti.
     Şüphesiz ki Vine'ın en büyük rakipleri Instagram ve Snapchat. Her iki rakibinde de özel videolu mesajlaşma özelliği bulunuyor. comScore'un verilerine göre Vine, en büyük iki rakibinden biri olan Snapchat'i aylık kullanıcı sayısında geçmeyi başardı. Bu ikilinin yakın ziyaretçi sayısına sahip olmasına rağmen, Instagram rakiplerine göre çok daha büyük bir kullanıcı kitlesine sahip durumda.

Vine, Vine Türkiye, Aykut Elmas, Seçmece Vineler, VineGiller
Vine
     Vine'ın yeni özelliğini kullanabilmek için uygulamanın güncellemesini yüklemeniz yeterli. Ayrıca bu güncelleme ile yeni profil renkleri de uygulamaya eklenenler arasında. Bu sayede kullanıcılar ayarlar menüsünden profil sayfalarının rengini değiştirebilirler.

Vine'a Mesaj Özelliği Geldi !

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller