13 Eylül 2014 Cumartesi

     Aynı Anda Hem Instagram Hem de Vine'ı nasıl kullanırız
     Selfie çekme trendi uzun süredir devam ediyor ve kullanıcıların selfie'lere olan bu merakı tabii ki uygulama geliştiricileri de oldukça etkilemiş durumda. Hatta TDK'nın bile dikkatini çeken selfie konusunda özçekim adlı resmi Türkçe kelimenin kabul edildiğini de sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık.
#Selfie
#Selfie
     Selphee uygulamasıyla özçekim bambaşka bir hale geliyor diyebilirim. Zira uygulama hem statik fotoğraflarçekmekte kullanılabiliyor, hem de özçekiminizin ardından otomatik olarak Vine videoları gibi kısa videoların oynatılmasını sağlıyor. Dolayısıyla Instagram ve Vine'ın tek bir uygulamada bir araya geldiğini söyleyebiliriz.
     Uygulamayı kullanırken ilk olarak kendi fotoğrafınızı çekiyor ve hemen arkasından video çekimi ile devam ediyorsunuz. Böylece aynı pozun devamında hemen bir video ortaya çıkıyor ve daha sonra fotoğraf ile video birleştiriliyor. Fotoğrafın kaç saniye boyunca gösterileceğini kendiniz belirleyebiliyorsunuz ve o saniyelerin ardından videonuz oynatılmaya başlanıyor.
     Dilerseniz daha sonra hazırladığınız selfie videosunu Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal ağlar üzerinden de paylaşabiliyorsunuz. Şimdilik henüz yeni olduğu için uygulamanın çok popüler olmaması normal ancak yakın zamanda en çok tercih edilen selfie uygulamalarından birisi olacağını tahmin edebilirsiniz. Selphee'yi iOS veAndroid cihazlarınızda kullanmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz
     Android İçin Selphee  tıkla
     İos İçin  Selphee       tıkla 

Bu linklerden bulabilirsiniz

Vine ve İnstagram

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller