21 Ekim 2014 Salı

     Herkese merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz günlerde Vine kamerasını güncelleyerek kullanıcılarına daha kullanışlı ve daha farklı seçenekler sunacak bir gelişme yaparak kamerasını güncelledi. Güncellemeden sonra bir çok özelliğin değişmesi ile beraber kamera özelliklerinde daha farklı kullanılabilir eklentiler de beraberinde geldi.  
Vine Kamerasını Güncelledi
Vine Kamerasını Güncelledi

     Vine Kamerasını Güncelledi

     Vine kamerasını güncelleyerek gücüne güç kattı diyebiliriz. Ancak bu güncelleme ile beraber bir takım sorunlar da beraberinde geldi. Kameranın güncellemesinin ardından eski kamera ile kayıt ettiğiniz bütün vineler silindi yani daha sonra yüklerim veya daha değişik çekim alanlarında çekmeye devam ederim dediğiniz tüm kayıtlarınız silindi. Ancak eski kamera ile yapamayacağınız bir çok özellikte yeni güncelleme ile sizlerin hizmetine sunuldu.    

     Kamera Güncellemesi İle Yenilenen Özellikler :

     Flash Açarak Video Çekme : Önceki kamera sürümünde bu özelliği kullanamadığımız gibi geceleri ortamı aydınlatmanın ne derece zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Artık video çekerken flashınızı açarak çekim yaptığınız ortamları bir nebze olsun daha fazla aydınlatma şansını yakalayabilecek ve mükemmeliyete 1 adım daha atacaksınız. 

     Kayıt Edilebilir Alan Arttırıldı : Eski sürümde maximum 20 video kayıt ederken bu yeni gelen güncelleme ile +30 videoyu kayıt edebilir ve daha sonra üzerinde düzenlemeler yaparak veya tekrar çekim için saklayarak kayıt alanınızı güle güle kullanabilirsiniz :) 

     Ghost Mode Geliştirildi : Hayalet modu önceden bildiğiniz üzere yalnızca belli bir kareyi hayalet biçiminde durulaştırıp yeni kayıt alanının arka planına ekliyordu şimdi 9 farklı bölmeden dilediklerinizi durulaştırarak yeni kayıt alanınıza ekleyebilirsiniz. Görünüşe göre Stop-Play'ciler bu özelliğe bayılacak gibi geliyor bana :) 

     Sizin için en iyi ve en gelişmiş vine özelliklerini, haberlerini ve sorunlarını araştırmaya devam edeceğiz bizi tüm sosyal ağlarımızdan takip edebilirsiniz. 

     #VineGillerEkibi (Sinan İmam)

Vine Kamerasını Güncelledi

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller