14 Ekim 2014 Salı

     Herkese merhabalar arkadaşlar. Herkesin değil de Vine'ı yakından takip eden kişilerin gözünden kaçmayacak bir ayrıntı da Vine fenomenleri arasında ki rekabetin bitmiş olması olacaktır. Biz VineGiller ekibi olarak sizin için fenomenlerin davranışlarını yakından inceledik ve bazıları ile röportajlar yaparak bilgi topladık gelin hep beraber nasıl bir sonuca ulaşmışız inceleyelim.  

     Vine'de Rekabet Bitti !!! :

     Artık Vine'de fenomen olan kullanıcıların eskiye nazaran daha az video çekip yüklemeleri rekabetin tam anlamı ile bittiğinin kanıtıdır. Eskiden rekabetin olduğu zamanlarda her fenomen günlük en az 1 video eklerken şimdilerde ise 3 günde veya 5 günde 1 video yüklüyorlar. Aslında bunun en büyük etkeninin TV , reklam ve dizi projelerinin olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü kısa dönem aralığında bu kadar üne kavuşan Vine fenomenlerini diziler ve reklamcılar hemen kapıp kendi istekleri doğrultusunda yönlendirdiğinde hem fenomenlerin vakitleri daralıyor. Hem de artık bu işte başarılı oldum psikolojisi yaratıp video yüklenme olanaklarını indirgiyor. 

Vine, Vine Türkiye, VineGiller, Aykut Elmas, Rekabet
Vine Rekabeti Bitti
     Önceden neredeyse her insan gülmek için vine videoları açıp izlerken şimdi bütün videoları izleyip bitirdiği için artık pek takipçisi de kalmamış durumda. Bunun en güzel örneğini Aykut Elmas'ın 2.5 milyonluk Facebook sayfasına girip takipçi yorumlarını okuyarak görebilirsiniz. Hepsi tek bir şeyden şikayetçi eskisi kadar bol video yüklenmemesinden. 

     VineGiller ekibi olarak araştırmalarımız devam edecek :) Merak etmeyin biz daha hala sizlerleyiz. Ayrıca bu yazımda sizlere bir teşekkür etmek istiyorum. :) Facebook sayfamız  +20.000 olmuştur. Herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca diğer Vine Haberlerini  ve Vine Sorunlarını yazılara tıklayarak okuyabilirsiniz. Herkese bol eğlenceli günler dileriz... 
#VineGiller Ekibi


   

Vine Rekabeti Bitti mi ?

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller