23 Ekim 2014 Perşembe

     Evet arkadaşlar vine kullanıcılarına bu gün bazı Vine sorunlarından bahsetmek istiyorum.

     Sorunlardan biri ve en büyüğüne değinelim Galaxy Ace kullanıcılarını kapsayan bu sorun da Vine'ı telefonuna indirenler büyük bir sürpriz ile karşılaşıyor. İndirirken sorun yaşamayan kullanıcılar video çekme sorunu yaşıyor. Çünkü diğer kullanıcılarda ki gibi arama çubuğunun yanında video çekme aplikasyonu yok, program sadece video yükleyen kullanıcıların videolarını izlemeye fırsat tanıyor.

     Program bazı telefonlarda çok ciddi derece de kasıyor. Bu da kullanıcıları çileden çıkartmaya yetiyor. Genellikle programın kasması kullanıcı hatalarından kaynaklanıyor, ancak bazı istisnai durumlarla da karşılaşabiliyoruz. Sizinde telefonunuz da program kasıyor ise yapmanız gereken tek şey telefon belleğiniz de biraz yer açmaktır. Gereksiz dosyaları silin ve video çektiğiniz de sıkışma sorunları yaşamayın.

Vine, Vine Sorunları, VineCo, Vine Türkiye
Vine
     Eskiden de bildiğimiz gibi Vine Web Sürümünü yayınlamıştı. Burada da bazı teknik aksaklıklar oluşabiliyor. İzlediğiniz bir videoyu Facebook veya Twitter'da paylaşmak istediğiniz de sistem izin veremeyebiliyor ve bazen farklı bir videoyu paylaşıyor.

    Bazen telefon da veya web sürümünde yorumlar veya beğeniler kullanılamıyor veya sistem bazen hata verebiliyor. Ancak hangi programın kusursuz çalıştığını da düşünmek gerekiyor ve ben şahsen programı gayet başarılı bulabiliyorum. Burda dilimiz döndüğünce bir kaç sorundan ve bazılarını düzeltmenin bir kaç yolunu gösterdik umarım yararlı olmuştur saygılarımla..

   Facebook ve Twitter'dan VineGiller'i takip edebilirsiniz.

Vine Sorunları

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller