4 Eylül 2014 Perşembe

En İyi Vine ve Instagram Videosu Nasıl Çekilir?
En İyi Vine ve Instagram Videosu Nasıl Çekilir?

     Öncelikle kaliteli bir video hazırlamadan önce biraz diğer videolardan ilham almalısınız. Ne kadar çok video izlerseniz o kadar daha iyi içerikler üreteceksinizdir. İlhamı aldınız, peki ya sonra? Kendinize bir template hazırlayın, gerekirse kağıt kalemi elinize alıp çekeceğiniz videoyu kurgulayın. 6,5 saniyelik bir video olması önemli değil. Ne çekeceğinizi, nasıl çekeceğinizi baştan sona iyice kurgulamalısınız.

Vine,VineGiller,VineTürkiye
Vine Fikirleri
     2. Olarak
Çekime başlamadan önce ışığınızı iyice ayarlamalı, deneme çekimleri yapmalısınız. İlk denemede çok iyi bir büyük ihtimalle çıkmayacaktır, tekrar tekrar çekim yaparken yine aynı ortamı sağlayabilmeniz gerekecek. Ona göre hazırlıklarınızı yapmalısınız. Çekimi yapacağınız alanda parazit sesler olmamalı. Çekime başlamadan önce çevrenizdeki gürültüyü yalıtmanız gerekmekte. Eğer bunu sağlayamıyorsanız çekimi yapmanızın ardından videonuzu bilgisayar ortamına alıp, arkaplandaki sesleri temizleyip paylaşmanız daha sağlıklı olacaktır.
     3. Olarak
Kurgunuz mükemmel olsa da unutmamanız gereken şey vaktinizin dar olduğu. Vereceğiniz mesajı oldukça kısa ve net bir şekilde vermelisiniz. Ancak zamanınızın az olması harika çalışmalar yapamayacağınız anlamına da gelmiyor

     5. Olarak
 Stop motion animation kullanın  stop motion animation ne dersek stop and go  da olan bu animasyon türü dur dur ve basla demekdir  bu teknigi nerdeyse  bütün vine lerde görebilirriz.


En İyi Vine ve Instagram Videosu Nasıl Çekilir?

  • Yükleyen: Unknown
  • Okuma:
  • Kategori:
  • Paylaş

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
    Copyright © VineGiller | Designed by VineGiller | VineGiller